Zie het verslag van hun topprestatie.

Hartelijk dank aan de MKNR voor hun solidariteitsgevoel.

(click hier)

Op 28 mei zal een bewoner deelnemen aan de 20 Km van Brussel.

Dank zij een vrijgevende actie van de Militaire Kring van de Nieuwe Reserve (MKNR) zal Damien kunnen deelnemen aan de 20 Km van Brussel.  Een moedige ploeg van de MKNR zal zich aflossen om onze bewoner in een “alle terrein rolstoel “ te laten deelnemen. Een voorafgaande training op de basis van Beauvechain heeft toegelaten alles goed voor te bereiden om dit avontuur te doen slagen.

Veel geluk aan allen en aarzelt niet om ze te komen aanmoedigen.

Nog een jaar 2016 vol activiteiten

De editie 2016 van de “Cornet”, het tijdschrift van de bewoners: Cornet 2016

29 mei - vierden wij samen de 40ste verjaardag van het Tehuis met een

reuze barbecue, circusanimatie en een slagwerkorkest, kortom een prachtige dag!

Bezoek van een boerderij

Op 06 april 2016. bezochten wij te Nalinnes de boerderij "la ferme des monts"

12 mei 2016 Eerste ontmoeting met de vzw "Anim'ose".

Door een contact met dieren gaan de gehandicapten personen zich ontspannen en zich veel rustiger voelen.

Een activiteit die zeker voor herhaling vatbaar iswink

Op woensdag 4 mei hadden wij een ontmoeting met de voetbalspelers van de ploeg Standard de Liège. Een bezoek aan het stadium en we kregen zelfs handtekeningen van de spelers.

Een bijzondere dag voor de vele supporters en dank aan de "AViQ voor dit uitstekend initiatief.

Een geslaagd feest

Naar jaarlijkse gewoonte sloten we ook 2015 op 19 december af met het traditionele  kerstfeest. Samen met de familieleden van onze bewoners, de leden van de Raad van Bestuur en al het personnel beleefden de bewoners een zeer mooi kerstfeest.

Op een speelse wijze hebben zij getoond hoe zij reclamespots ervaren.
Een zeer verzorgde en smakelijke maaltijd ging de komst van de kerstman vooraf en zoals elk jaar werden de medailles voor vijf, tien, vijftien, twintig  en meer jaren aanwezigheid uitgereikt. Het feest werd afgesloten door een opmerklijke prestatie van het zangkoor van onze bewoners.

Nog een jaar 2015 vol activiteiten

De editie 2015 van de “Cornet”, het tijdschrift van de bewoners, werd op het kerstfeest van het Tehuis op 19 december uitgedeeld aan de genodigden.

U kunt het lezen door hier te klikken op.

Cornet 2015